۰
۱

زنگنه: بد ترجمه می‌کنند!

وزیر نفت گفت: ما قرارداد معتبر قانونی با توتال، سی ان پی سی و پتروپارس داریم و در آن مشخص شده است که این شرکت در چه شرایطی می تواند از این پروژه کنار برود.
زنگنه: بد ترجمه می‌کنند!
به گزارش ميزنفت به نقل از تسنیم، بیژن زنگنه امروز (شنبه، 27 آبان ماه) پس از دیدار با علیشیر سلطان‎اف، معاون نخست وزیر ازبکستان ضمن تشریح محور این دیدار، درباره اخبار ضد و نقیضی که از توسعه فاز 11 پارس جنوبی و توتال مطرح است، اظهار کرد: ما قرارداد معتبر قانونی با توتال، سی ان پی سی و پتروپارس داریم و در آن مشخص شده است که این شرکت در چه شرایطی می تواند از این پروژه کنار برود.

وی تاکید کرد: توتال در شرایطی می‎تواند از این پروژه کنار برود که تحریم‌های بین المللی از سوی شورای امنیت علیه ایران اعمال شود.

وزیر نفت با بیان این که متاسفانه عده‎ای می خواهند که توتال از این پروژه کنار برود تا بگویند پیش بینی ما درست از آب در آمد، افزود: یک عده هم مرتبا خبرهای مربوط به حضور توتال در ایران را غلط ترجمه می کنند تا نگرانی ایجاد کنند؛ آدم که از ترس مرگ خودکشی نمی کند.

وزیر نفت همچنین درباره محور دیدار با معاون نخست وزیر ازبکستان با اشاره به این که ما علاقمند به توسعه روابط با این کشور در شاخه‌های مختلف هستیم، تصریح کرد: این دومین دیدار با مقامات ازبکستانی در طول حدود یک ماه گذشته است و عمده محور این دیدارها در زمینه نفت و بخش‌های پایین دستی است.

وی از علاقمندی ازبکستان برای سرمایه‎گذاری در بالادستی نفت و پتروشیمی خبر داد و گفت: معاون نخست وزیر ازبکستان امروز با مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی (رضا نوروززاده) دیدار و گفتگو می کند.

زنگنه با بیان این که ازبکستان همچنین علاقمند به خرید نفت از ایران است، تصریح کرد: موضوع خرید نفت می تواند نخستین قدم برای گسترش همکاری بین دو کشور باشد که ممکن است زودتر از مباحث دیگر به نتیجه برسد.

به گفته وزیر نفت، مذاکرات بیشتر درباره خرید نفت ایران از سوی ازبکستان توسط مدیریت امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران پیگیری می شود.

ازبکستان کشوری در آسیای مرکزی و دارای مرز مشترک با کشورهای افغانستان، تاجیکستان، ترکمنستان، قرقیزستان و قزاقستان است، پایتخت این کشور شهر تاشکند است.
يکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۱
کد مطلب: 19572
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


حسن
Iran, Islamic Republic of
توتال ممکن است بماند اما در این صورت قطعا شرایط قراردادی به نفع ماندن ایشان و به ضرر ملت ایران اصلاح خواهد شد. این ذات نظام , کشورها و شرکت های سرمایه داری است که انعطاف لازم را در جهت کسب سودهای بادآورده بیشتر در سیاست های خود می دهند.
دولت فرانسه ( و به تبع آن شرکت ها) اکنون در جهت نسخه آمریکایی پیچیده شده برای کشورهای عربی گام برمی دارد. آنها هنوز به موضوع و قدرت "اسلام" توجهی ندارند. بزرگترین چالش آنها مقایسه اشتباه و رقت انگیز مقایسه این دین با سایر ادیانی است که برایشان نسخه واحدی پیچیده اند. دانشمندان اروپایی و آمریکایی حافظه تاریخی و فلسفی ندارند و همین امروز دولت هایشان را با چالش بزرگی در حکومت داری مواجه ساخته است.