۲
۷
​روایتی از اوضاع احوال ناکام ترین شاگرد زنگنه

چرا ختلان عاقبت به خیر نشد؟

در این بین یک چیز مشخص است و آن اینکه تا زمانی‌که زنگنه وزیر نفت باشد جای هیچ نگرانی نیست اما قطعا نگرانی‌ها از زمانی آغاز خواهد شد که ذره بین دولت بعد بر روی نفت زوم شود.
چرا ختلان عاقبت به خیر نشد؟
به گزارش میز نفت، این روزها دایره کوچک جوانان کوچ کرده با آقای وزیر به نفت معروف به شاگردان زنگنه زیرسایه او به رده های مدیریتی قابل قبول و رضایت بخشی دست یافته اند اما در این میان سر یکی از این افراد بی کلاه ماند که شاید به اذعان کارشناسان این ناکامی را باید در نحوه برخورد وی با برخی از  مدیران نفت و بیش از اندازه در زبان‌ها افتادن نامش جستجو کرد.

ختلان فردی که نامش با زنگنه گره خورده، چند ماه پیش پس از اعمال فشارهای بسیار بر مرد اول وزارت نفت از هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس برکنار گردید و فعالیت‌های وی در نفت محدود شد. دراین بین این روزها برخی از حاشیه رانده شدنش و حضور تشریفاتی اش در وزارت نفت می‌گویند و برخی دیگر همچنان معتقدند تصمیم سازی در بسیاری از بخش‌ها چون انتخاب مدیران کلیدی و البته تصمیمات سرنوشت ساز صنعت پتروشیمی همچنان توسط وی اتخاذ می‌گردد.

به هر صورت اما یک چیز کاملا مشخص است. خروج پرسروصدای ختلان از هلدینگ خلیج فارس و حضور بی صدای یکی دیگر از شاگردان زنگنه در جایگاه وی و البته گرفتن میدان تصمیم گیری‌های این هلدینگ در دستانش!

در این بین برخی از کارشناسان ناکامی ختلان در از دست دادن سمت‌های تاثیرگذارش در نفت را در نحوه رفتار وی جستجو می‌کنند. آنان که معتقدند  برخورد تند این فرد در برخی از مسایل مورد تاکید زنگنه در مقابل برخی از مدیران بالاخص مدیران با تجربه نفت دلیلی است بر سرزبان افتادن نام وی و تاثیرش بر تصمیمات سرنوشت ساز وزیرنفت!

بنا براین استدلال کارشناسان، زیرذره بین رفتن ختلان در نهایت منجر به ورود نهادهای نظارتی به این موضوع و بستن دستان وی در تصمیم سازی نفت شد تا جاییکه اواخر سال گذشته مسوولیت‌های کلیدی و تاثیرگذار خود را از دست داد و در حال حاضر نیز با توجه به طرح شدن برخی از ابهامات موجود در زمان تصدی وی بر صنعت پتروشیمی و دیگر موارد این صنعت، این نگرانی قوت گرفته که نهادهای نظارتی سعی بر ریزبینی بیشتر در آنزمان و نحوه اجرای این تصمیمات و درست و غلط بودن آن داشته باشند.

با اینحال باید گفت دیگر جوانان وارد شده با زنگنه به نفت معروف به شاگردان زنگنه این روزها روزگار بهتری را می‌گذرانند و دراین میان تنها سر ختلان بی کلاه مانده؛ فردی که از امروز باید نگران آینده ای باشد که مشخص نیست چه در انتظار اوست!

در این بین یک چیز مشخص است و آن اینکه تا زمانی‌که زنگنه وزیر نفت باشد جای هیچ نگرانی نیست اما قطعا نگرانی‌ها از زمانی آغاز خواهد شد که ذره بین دولت بعد بر روی نفت زوم شود.

منبع : نفتی‌ها
سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۵
کد مطلب: 28468
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


اسدي
Iran, Islamic Republic of
سلام و عرض ادب

كاملا حق با شماست.
چون شاگرد ديگه زنگنه در پتروشيمي مهر با حقوق ٢٥٠٠٠ دلاري و ٢٥٠٠ دلار كرايه منزل در تهران داره توي سن ٣٧ سالگي بهترين دورانش را مي گذرونه.
فكر كنم با اين ريخت و پاش هاش و سوء مديريت تخلفات مالي همه جانبه اش ، مهر را به فرط نابودي بكشونه.
هر چند هم كه الان ٤ برابر قيمت خود پتروشيمي مهر بعني ٨٦٠ ميليون دلار به پتروشيمي جم بدهكاره كه تقريبا هم محكوم شده.
تنها نفر NPC هم (معاونت پشتيباني) كه نماينده سهم ٤٠٪؜ هست مشغول زدوبند با پيمانكارهاي تامين نيروي انساني و نقليه و صراف هست كه چشمهاش رو رو تخلفات مالي مدير عامل (كه نماينده ٦٠٪؜) هست بسته و فقط فكر منفعت و جيب خودش هست.
منهاي حقوق متوسط ماهيانه ١٥٠ ميليون تومان .

(اينهايي رو كه نوشتم ١٠٠٪؜واقعيت هست.
علی
Denmark
نفتی ها و میز نفت عشق است
محفوظ
Iran, Islamic Republic of
ختلان تنها نبود.تیم اصلی انتصابات صنعت نفت که خیلی مدیران متخصص ومتعهد رادر 7 سال اخیر بدستوروزیر یا مشاور ویا مامور ویا خانه نشین کردند عبارت بودنداز:زنگنه/ختلان/محسن پاکنژاد/کریم زمانی/صادق آبادی/محمدمهدی رحمتی/افخم زروانی/مصطفوی/جعفری اصطهباناتی/منصورمعظمی/خانم شاهدایی/کاردر
اللهم جعل فیه عملی مقبولا
شالچی
Iran, Islamic Republic of
ختلان و ربیعی و بحرینی نابود کردند بیت المال و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس را و آریاساسول را حیاط خلوت کامل کرده اند الان از سال۹۶ تا کنون چه کارها که نمیکنند
فدائی رهبر
Iran, Islamic Republic of
محاکمه و اعتراف
فدائی رهبر
Iran, Islamic Republic of
مثلث ختلان جعفر ربیعی امیرحسین بحرینی
جعفر
Iran, Islamic Republic of
من و تو فکر میکنیم نشد